Previous
Next
DOMINGO 19 MAYO 2019
Español (spanish formal Internacional)CatalanEnglish (United Kingdom)FrenchPortugués
NOTÍCIES


blanes 172 x116
Club de Vela Blanes finalitza la seva renovació 

Bonica imatge d'aquest Club en el fantàstic entorn de la Costa Brava.

Les 170 torretes Tallykey incorporen el sistema més complet de control total, presència i consums: TallyPro, que a més permet el control d'accessos i pàrquing en una sola targeta. Equiport també ha col·laborat en el subministrament i instal·lació dels equips mediambientals, de seguretat i de protecció de molls.
news01
El Port Esportiu Santa Eulalia estrena nova imatge

El Port Esportiu Santa Eulalia ha escollit torretes Tally per a la seva remoldelació.

Compta amb 755 amarratges per a embarcacions d'entre 6 i 22 m. i ha estat equipat amb més de 200 torretes Tally. Totes elles disposen de porta amb pany i de sistema TallyBee de monitorització remota dels consum.

news01
Equiport finalitza amb èxit l'obra de Marina Baia a Luanda (Angola)

Equiport finalitza amb èxit l'obra de Marina Baia a Luanda (Angola). Per a embarcacions de fins a 40 m. de eslor, amb un total de gairebé 100 torretes Tally T6 i T8 instal·lades i amb preses de fins a 250A amb sistema TallyBee de lectura remota dels consums a capitania.

news01
Primeres instal·lacions de Torretes Tally T-4

El bloc de servei Tally T-4, la millor relació qualitat-preu i moltes possibilitats

El Club NàuticEstanyol, amb 41 unitats, el Club NàuticPortocolom, amb 37 unitats, i els Ports de la Generalitat a l'Estartit han apostat per la nova torreta Tally T-4, amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

En la línia de producció de TallyKey, i mantenint els alts estàndards de qualitat, la nova torreta Tally T-4 ofereix la possibilitat de múltiples configuracions (admet preses de fins 63 AIV) i el seu preu és immillorable.

news02
¡Equiport estrena pàgina web!

Amb més de 18 anys al mercat,Equiport presenta una nova imatge que quedarà reforçada amb la seva participació al 50è Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que se celebra del 5 al 13 de novembre.